Аджика з кетчупом Торчин® "Чилі"

Аджика з кетчупом Торчин® "Чилі"

Опис:

Інгредієнти:

,

Інгредієнти:

  • 5 кг - помідорів
  • 0,7 кг - болгарського перцю
  • 400 гр - часнику
  • 1 кг - яблук
  • 1 кг - моркви
  • 1 кг - цибулі

Покрокова інструкція:

  • 1

    Подрібнити на м`ясорубці інгрідієнти.

  • 2

    Змішуємо усі продукти в кастрюлі, додаємо 100 мл рафінованої олії і варимо 1,5 години.

  • 3

    Додаємо солі – за смаком, 100 мл олії рафінованої, 300 гр кетчупу Торчин® "Чилі" .

  • 4

    Розкласти все в стерилізовані банки.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків