Азу з м'ясом по-татарськи - ТОРЧИН® Нескладно здогадатися, що Азу по-татарськи - це традиційне блюдо татарської кухні. На перший погляд може здатися, що це тільки тушковане м'ясо з овочами, але це зовсім не так. Поєднання інгредієнтів, соус з острінкой і, звичайно ж, заправка від Торчін®, надають цій страві пікантний неперевершений смак. Спробувавши це блюдо один раз, азу стане традиційною стравою вже і на вашій кухні.

Азу з м'ясом по-татарськи - ТОРЧИН®

Опис:

Нескладно здогадатися, що Азу по-татарськи - це традиційне блюдо татарської кухні. На перший погляд може здатися, що це тільки тушковане м'ясо з овочами, але це зовсім не так. Поєднання інгредієнтів, соус з острінкой і, звичайно ж, заправка від Торчін®, надають цій страві пікантний неперевершений смак. Спробувавши це блюдо один раз, азу стане традиційною стравою вже і на вашій кухні.

Інгредієнти:

40 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Соняшникова олія
  • М'ясо - 500 г
  • Картопля - 500 г
  • Солоні огірки - 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Часник – 2 зубчика
  • Заправка для борща Торчин® «Томатна з болгарським перцем»

Покрокова інструкція:

  • 1

    Поріжте яловичину соломкою і підсмажте до золотистої скоринки на олії. Цибулю слід нарізати півкільцями і викласти на м'ясо. Коли цибуля стане м'якше, додавайте томатну пасту, солоні огірки, нарізані соломкою, і підлогу пачки заправки. Перемішайте, залийте водою і тушкуйте під кришкою до готовності м'яса. Окремо обсмажте картоплю соломкою до напівготовності і додайте її до м'яса, а також часник і лавровий лист. Гасіть до готовності і швидше накривайте на стіл. Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків