Баба-гануш — ТОРЧИН® Час експериментів: здивуйте своїх близьких вишуканою східною закускою. Ароматні спеції та трави зададуть неповторний тон вашій страві, а ніжну текстуру баклажанів вигідно доповнить соус на основі легкого майонезу ТОРЧИН® «Європейський».

Баба-гануш — ТОРЧИН®

Опис:

Час експериментів: здивуйте своїх близьких вишуканою східною закускою. Ароматні спеції та трави зададуть неповторний тон вашій страві, а ніжну текстуру баклажанів вигідно доповнить соус на основі легкого майонезу ТОРЧИН® «Європейський».

Інгредієнти:

30 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Баклажани — 2 шт.
  • Майонез Торчин® «Європейський» — 1 ст. л.
  • Часник
  • Коріандр
  • Кінза
  • Сіль, цукор

Покрокова інструкція:

  • 1

    Приготувати соус: змішати Майонез Торчин® "Європейський", часник та коріандр, додати дрібно нарізану кінзу. Приправити сіллю і цукром за смаком.

  • 2

    Баклажани запікати в духовці при температурі 200 ° С 20-25 хвилин до готовності.

  • 3

    Баклажани очистити і нарізати кубиками. Заправити соусом з майонезу Торчин® «Європейський».

  • 4

    Подавати з грінками. Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків