Баба-гануш — ТОРЧИН® Час експериментів: здивуйте своїх близьких вишуканою східною закускою. Ароматні спеції та трави зададуть неповторний тон вашій страві, а ніжну текстуру баклажанів вигідно доповнить соус на основі легкого майонезу ТОРЧИН® «Європейський».

Баба-гануш — ТОРЧИН®

Опис:

Час експериментів: здивуйте своїх близьких вишуканою східною закускою. Ароматні спеції та трави зададуть неповторний тон вашій страві, а ніжну текстуру баклажанів вигідно доповнить соус на основі легкого майонезу ТОРЧИН® «Європейський».

Інгредієнти:

30 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Баклажани — 2 шт.

  • Майонез Торчин® «Європейський» — 1 ст. л.

  • Часник

  • Коріандр

  • Кінза

  • Сіль, цукор

Покрокова інструкція:

  • 1

    Приготувати соус: змішати всі інгредієнти, додати спеції і дрібно нарізану кінзу. Приправити сіллю і цукром за смаком.

  • 2

    Баклажани запікати в духовці при температурі 200 ° С 20-25 хвилин до готовності. Очистити і нарізати кубиками. Заправити соусом з майонезу Торчін® «Європейський». Подавати з грінками.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків