Баклажанна міні-лазанья Існує сотні рецептів лазаньї - прекрасної страви, яка підкорила серця і шлунки мільйонів людей. З цим рецептом ми приготуємо незвичайну лазанью, адже замість тіста будемо використовувати баклажани. У поєднанні з особливим томатним соусом і сиром вона назавжди підкорить ваших близьких. А вишуканий спосіб подачі дасть їм можливість відчути себе у справжньому ресторані, де готує визнаний шеф-кухар.

Баклажанна міні-лазанья

Опис:

Існує сотні рецептів лазаньї - прекрасної страви, яка підкорила серця і шлунки мільйонів людей. З цим рецептом ми приготуємо незвичайну лазанью, адже замість тіста будемо використовувати баклажани. У поєднанні з особливим томатним соусом і сиром вона назавжди підкорить ваших близьких. А вишуканий спосіб подачі дасть їм можливість відчути себе у справжньому ресторані, де готує визнаний шеф-кухар.

Інгредієнти:

35 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Помідори - 200 г

  • Красный лук – ½ шт

  • Сир бринза – 150 г

  • Баклажани - 150 г

  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» 1 ч. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Готуємо соус. Дрібно наріжте цибулю та обсмажуйте її до золотистого відтінку.

  • 2

    Протушкуйте томати до повного розм'якшення.

  • 3

    Додайте 1 чайну ложку універсальної приправи Торчин® «10 овочів», яка містить всі необхідні спеції та додасть нашому соусу насичений смак і аромат.

  • 4

    Готуємо лазанью. Наріжте баклажан і бринзу тонкими скибочками.

  • 5

    Делайте пирамидку следующим образом: баклажан - 1-2 столовые ложки соуса – сыр. И так 3-4 слоя.

  • 6

    Змастіть форму для запікання олією.

  • 7

    Складайте пірамідки прямо до форми. Якщо боїтеся, що пірамідка розвалиться - застроміть зубочистку у середину.

  • 8

    Печемо 15-17 хвилин в духовці при температурі 180 ° С.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків