Баклажани з кетчупом Чилі від Торчин

Баклажани з кетчупом Чилі від Торчин

Опис:

Інгредієнти:

,

Інгредієнти:

  • 2 кг баклажанів
  • 3 склянки води
  • 2 склянки цукру
  • 2 склянки оцту
  • 5 зубчиків часнику
  • 100 гр кетчупу Торчин®
  • 2 ст. ложки сонячної олії

Покрокова інструкція:

  • 1

    2 кг баклажанів нарізати великими брусочками. Посолити та залишити на 2-3 години, щоб сіль забрала гіркоту та вологу. Потім промити під проточною водою.

  • 2

    В кастрюлю на плиті додаємо: - 3 склянки води - 2 склянки цукру - 2 склянки оцту. Доводимо до кипіння.

  • 3

    Закидаємо баклажани, варимо 5-7 хв. Готовність перевірити виделкою (має легко пройти крізь) і викласти на сухе деко.

  • 4

    Натерти 5 зубчиків часнику, додати 100гр кетчупу Торчин® "Чилі" . 

  • 5

    Перемішати із баклажанами, та скласти в стерильні банки додаючи в кожну 2 ст. ложки киплячої олії зверху викладених овочів для підсилювання аромату. Закрутити та замотати на 12 годин.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків