Банош з підчеревиною — ТОРЧИН® Візитна картка гуцульської кухні й символ карпатської гостинності. Ситний, з ніжними вершковими нотками, банош може стати вашим черговим кулінарним досягненням. Звук трембіти не обіцяємо, але оплески кухареві гарантовано.

Банош з підчеревиною — ТОРЧИН®

  • Максимальна енергія
  • Ситна страва

Опис:

Візитна картка гуцульської кухні й символ карпатської гостинності. Ситний, з ніжними вершковими нотками, банош може стати вашим черговим кулінарним досягненням. Звук трембіти не обіцяємо, але оплески кухареві гарантовано.

Інгредієнти:

25 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Підчеревок — 30 г

  • Кукурузна крупа — 100 г

  • Майонез Торчин® «Європейський» — 30 г

  • Яйце — 1 шт.

  • Ріпчата цибуля— 50 г

  • Млинці — 2 шт.

  • Часник — 5 г

  • Біле вино

  • Зелень

  • Сіль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Цибулю нарізати кубиками і підрум'янити на вершковому маслі. Додати подчеревок (або бекон) і часник, томити 5 хвилин. Додати кукурудзяну крупу, залити водою і готувати на слабкому вогні до готовності під закритою кришкою. Потім додати майонез Торчін® «Європейський», зелень і дати страві настоятися для повноти смаку.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків