Бігос Пікантні копчені ковбаски, ніжна відварна телятина, ароматний чорнослив, приємна кислинка квашеної капусти і кислих огірочків. Все це разом - бігос - улюблена страва всіх поляків і литовців! Ми додали до рецепту приготування особливий інгредієнт, який робить страву ще смачнішою - буряково-томатну заправку Торчин®. Паста зі стиглих томатів в тандемі з натертим буряком надають бігосу насичений темно-червоний колір, а морква, цибуля, спеції і зелень вдало доповнюють смакову композицію.  

Бігос

  • Варто спробувати!

Опис:

Пікантні копчені ковбаски, ніжна відварна телятина, ароматний чорнослив, приємна кислинка квашеної капусти і кислих огірочків. Все це разом - бігос - улюблена страва всіх поляків і литовців! Ми додали до рецепту приготування особливий інгредієнт, який робить страву ще смачнішою - буряково-томатну заправку Торчин®. Паста зі стиглих томатів в тандемі з натертим буряком надають бігосу насичений темно-червоний колір, а морква, цибуля, спеції і зелень вдало доповнюють смакову композицію.

 

Інгредієнти:

1,5 годин, 4 порції

Інгредієнти:

Покрокова інструкція:

  • 1

    Обсмажте на вершковому маслі цибулю і мисливські ковбаски, додавши ароматний штрих - томатну заправку Торчин®

  • 2

    Додайте нарізану кубиками телятину, свіжу і квашену капусту, кислі огірки

  • 3

    Коли інгредієнти будуть готові, залийте їх бульйоном

  • 4

    Останній штрих - чорнослив і кілька листочків лаврового листа

  • 5

    Накрийте кришкою і протушкуйте до готовності


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків