Млинці з печінковим паштетом і яйцем — ТОРЧИН® У скарбничку ідей до Масниці: тонкі французькі млинці з легкою начинкою з печінки й вареного яйця — це неймовірно просто й так само смачно. А ще млинці об’єднують, адже в процесі приготування можна задіяти всю сім’ю.

Млинці з печінковим паштетом і яйцем — ТОРЧИН®

  • Для вечірки
  • Візьми на пікнік

Опис:

У скарбничку ідей до Масниці: тонкі французькі млинці з легкою начинкою з печінки й вареного яйця — це неймовірно просто й так само смачно. А ще млинці об’єднують, адже в процесі приготування можна задіяти всю сім’ю.

Інгредієнти:

20 хвилин, 1 порція

Інгредієнти:

  • Куряча печінка— 100 г

  • Майонез Торчин® «Делікатесний» — 50 г

  • Яйце — 1 шт.

  • Ріпчата цибуля — 40 г

  • Млинці — 2 шт.

  • Часник — 5 г

  • Зелень

  • Сіль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками і підсмажити з печінкою і часником. Додати майонез Торчін® «Делікатесній» і подрібнити у блендері. Додати терте яйце і зелень, перемішати.

  • 2

    Начинку викласти на млинець, загорнути конвертом або рулетом і обсмажити з двох сторін.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків