БОРЩ З ГАЛУШКАМИ І РЕБЕРЦЯМИ Борщ – візитівка української кулінарії. Існує безліч рецептів цієї страви, кожний чимось особливий, неповторний та унікальний. Із Заправкою від Торчин® ви можете приготувати кожен з них, тішачи своїх близьких різноманіттям перших страв. Адже вона містить усі необхідні інгредієнти, з якими і можна експериментувати.

БОРЩ З ГАЛУШКАМИ І РЕБЕРЦЯМИ

Опис:

Борщ – візитівка української кулінарії. Існує безліч рецептів цієї страви, кожний чимось особливий, неповторний та унікальний. Із Заправкою від Торчин® ви можете приготувати кожен з них, тішачи своїх близьких різноманіттям перших страв. Адже вона містить усі необхідні інгредієнти, з якими і можна експериментувати.

Інгредієнти:

120 хвилин, 8 порцій

Інгредієнти:

  • свині реберця 500 г
  • ріпчаста цибуля
  • лавровий лист
  • духмяний перець
  • 4 ст. л. борошна
  • 1 яйце
  • сіль
  • 1 упаковку Заправки для борща с болгарським перцем Торчин®
  • картопля

Покрокова інструкція:

  • 1

    Обсмажуйте реберця на середньому вогні 5-7 хв

  • 2

    До бульйону, приготованому на цибулі, лавровому листі та духмяному перцю, додайте реберця та продовжуйте варити на невеликому вогні близько 1 години

  • 3

    Приготуйте тісто для галушок: змішайте 4 ст. л борошна, 1 яйце і сіль до утворення в’язкої консистенції. Варити їх необхідно 3 хвилини

  • 4

    До реберець додайте нарізану капусту і варіть 5 хв. Після чого додайте нарізану кубиками картоплю та 1 упаковку Заправки для борщу з болгарським перцем Торчин®. Варіть ще 10 хв.

  • 5

    Подавайте готовий борщ з галушками.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків