Буженина, запечена у духовці Домашня буженина легка у приготуванні та виходить дуже соковитою, якщо запікати її з гірчицею у фользі або рукаві. У гірчиці Торчин® «Міцна» містяться зерна сарептської та білої гірчиці, які надають м'ясу апетитний аромат, ледь вловиму гостринку та скоринку при запіканні. За таким рецептом м'ясо вийде особливо смачним!

Буженина, запечена у духовці

  • Для романтичної вечері
  • Для вечірки

Домашня буженина легка у приготуванні та виходить дуже соковитою, якщо запікати її з гірчицею у фользі або рукаві. У гірчиці Торчин® «Міцна» містяться зерна сарептської та білої гірчиці, які надають м'ясу апетитний аромат, ледь вловиму гостринку та скоринку при запіканні. За таким рецептом м'ясо вийде особливо смачним!

Ингридиенты:

100 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Ошийок зі свинини – 1-1,5 кг
  • Гірчиця Торчин® «Міцна» – 70 мл
  • Часник
  • Зелень
  • Сіль

Пошаговая инструкция:

  • 1
    Ошийок зі свинини нашпигуйте часником, посипте сіллю і змастіть гірчицею Торчин® «Міцна».
  • 2
    Маринуйте 2 години.
  • 3
    Загорніть м'ясо у фольгу і запікайте 2 години при температурі 180° С.
  • 4
    Подавайте з овочами на ваш смак.
  • 5
    Просто та смачно!



ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 1 відгуків