Буженина, запечена у духовці Домашня буженина легка у приготуванні та виходить дуже соковитою, якщо запікати її з гірчицею у фользі або рукаві. У гірчиці Торчин® «Міцна» містяться зерна сарептської та білої гірчиці, які надають м'ясу апетитний аромат, ледь вловиму гостринку та скоринку при запіканні. За таким рецептом м'ясо вийде особливо смачним!

Буженина, запечена у духовці

  • Для романтичної вечері
  • Для вечірки

Опис:

Домашня буженина легка у приготуванні та виходить дуже соковитою, якщо запікати її з гірчицею у фользі або рукаві. У гірчиці Торчин® «Міцна» містяться зерна сарептської та білої гірчиці, які надають м'ясу апетитний аромат, ледь вловиму гостринку та скоринку при запіканні. За таким рецептом м'ясо вийде особливо смачним!

Інгредієнти:

100 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Ошийок зі свинини – 1-1,5 кг
  • Гірчиця Торчин® «Міцна» – 70 мл
  • Часник
  • Зелень
  • Сіль

Покрокова інструкція:

  • 1

    Ошийок зі свинини нашпигуйте часником, посипте сіллю і змастіть гірчицею Торчин® «Міцна».

  • 2

    Маринуйте 2 години.

  • 3

    Загорніть м'ясо у фольгу і запікайте 2 години при температурі 180° С.

  • 4

    Подавайте з овочами на ваш смак.

  • 5

    Просто та смачно!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 1 відгуків