Чинахи в горщиках Чанахи - страва з гарячим грузинським темпераментом. Ніжна телятина, картопля, квасоля, гриби, зелень і наша ароматна томатна заправка Торчин® в самому центрі смакової композиції. Паста зі стиглих томатів, буряк, морква, спеції і зелень - поєднання, з яким ваша страва заграє новими барвами і ароматами. Спробуйте приготувати чанахи за нашим рецептом. Впевнені, ця комбінована страва в горщиках підкорить вас з першого знайомства.  

Чинахи в горщиках

  • Швидкий рецепт

Опис:

Чанахи - страва з гарячим грузинським темпераментом. Ніжна телятина, картопля, квасоля, гриби, зелень і наша ароматна томатна заправка Торчин® в самому центрі смакової композиції. Паста зі стиглих томатів, буряк, морква, спеції і зелень - поєднання, з яким ваша страва заграє новими барвами і ароматами. Спробуйте приготувати чанахи за нашим рецептом. Впевнені, ця комбінована страва в горщиках підкорить вас з першого знайомства.

 

Інгредієнти:

45 хвилин,

Інгредієнти:

  • М'якоть телятини - 100 г
  • Картопля - 200 г
  • Гриби - 50 г
  • Відварна квасоля - 50 г
  • Морква - 50 г
  • Цибуля ріпчаста - 30 г
  • Петрушка - 10 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Томатная заправка от Торчин® - 120 г
  • Вода - 100 мл
  • Соняшникова олія - 10 мл
  • Лавровий лист - 2 шт.
  • Сіль, перець за смаком

Покрокова інструкція:

  • 1

    Обсмажте часник на соняшниковій олії разом з підсоленою телятиною

  • 2

    Окремо підсмажте картоплю з цибулею і морквою.

  • 3

    Далі - найцікавіше! Викладіть в горщики шарами: м'ясо, потім-картоплю, квасолю, гриби і останній штрих - ложечку томатної заправки від Торчин®.

  • 4

    Поставте горщики в духовку на 1 годину.

  • 5

    Насолоджуйтесь ароматною і ситною стравою!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків