Рецепти

Чарбуле з яйцями перепілок

Чарбуле з яйцями перепілок
Чарбуле з яйцями перепілок
Чарбуле з яйцями перепілок
Чарбуле з яйцями перепілок
Чарбуле з яйцями перепілок
Чарбуле з яйцями перепілок
Чарбуле з яйцями перепілок
Чарбуле з яйцями перепілок
prev
next
Чарбуле з яйцями перепілок

Інгредієнти:

  • Яйця перепелині – 4-8 шт.
  • Томати – 40 г
  • Болгарський перець – 50 г
  • Цибуля ріпчаста – 50 г
  • Морква – 30 г
  • Часник – 10 г
  • Сир – 100 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 50 г
  • Сметана – 10 г
  • Сіль, перець
  1. Цибулю, перець, моркву, часник ріжемо кубиками та смажимо на сковороді до готовності.
  2. Заправляємо спеціями та кетчупом Торчин® «Лагідний», тушкуємо 2-3 хвилини.
  3. Вбиваємо яйця та готуємо 3-4 хвилини.
  4. Доводимо страву до готовності у духовці.
  5. Сир солимо, додаємо сметану та зелень.
  6. З сирної маси робимо кульки.
  7. Дістаємо чарбуле та подаємо на сковороді з кульками, посипавши зеленню.

З рецептами від Торчин® ваші сніданки ніколи не будуть однотипними. Порадуйте себе, рідних і друзів унікальним приготуванням омлету чарбуле з сирними кульками. Овочеву гармонію вдосконалить ніжний томатний смак кетчупу Торчин® «Лагідний», омлет здивує багатогранністю смаку. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися