Сочевиця Чечевица — блюдо, которым балуют себя искатели новых вкусов и ценители экзотики. По-настоящему раскрыть все богатство этой бобовой культуры помогает сочетание различных овощей. Морковь, томаты, лук, чеснок, сельдерей прекрасно гармонируют с универсальной приправой «10 овощей» от Торчин®. Вместе они придают блюду непревзойденный овощной вкус и аромат. Горсть изюма, немного шпината — и чечевица готова к подаче на стол!

Сочевиця

Опис:

Чечевица — блюдо, которым балуют себя искатели новых вкусов и ценители экзотики. По-настоящему раскрыть все богатство этой бобовой культуры помогает сочетание различных овощей. Морковь, томаты, лук, чеснок, сельдерей прекрасно гармонируют с универсальной приправой «10 овощей» от Торчин®. Вместе они придают блюду непревзойденный овощной вкус и аромат. Горсть изюма, немного шпината — и чечевица готова к подаче на стол!

Інгредієнти:

45 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Морква – 2 шт
  • Помідори – 4 шт
  • Шпинат – 1 пучок
  • Сочевиця – 400 г
  • Печериці – 200 г
  • Селера – 2 шт
  • Часник – 3 зубчики
  • Родзинки – 150 г
  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ч.л.
  • Олія

Покрокова інструкція:

  • 1
    Приготувати бульйон: до приправи 10 Овочів ® від Торчин ® додати 250 г води, довести до кипіння і відставити.
  • 2
    Цибулю, часник, моркву, печериці та селеру дрібно нарізати.
  • 3
    У глибокій пательні добре розігріти олію і обсмажити до золотистого кольору цибулю, часник і моркву.
  • 4
    Додати у пательню подрібнені шампіньйони, перемішати і смажити на сильному вогні ще дві-три хвилини, поки гриби злегка не підрум'яняться.
  • 5
    Додати до овочів чечевицю, перемішати і теж злегка підсмажити.
  • 6
    Потім влити бульйон, додати подрібнені помідори.
  • 7
    Дати рідини закипіти, потім зменшити вогонь і залишити протушитися.
  • 8
    Коли бульйон майже повністю випарується, додати в пательню родзинки.
  • 9
    Акуратно перемішати і недовго тушити з овочами.
  • 10
    Смачного!

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків