Чіабата зі свининою Чіабата зі свининою – італійський сендвіч з особливою родзинкою. Хрустка скоринка й дивовижний аромат свіжоспеченого хліба бездоганно поєднується з твердим сиром, соковитими томатами і м'ясним стейком. Спеції й трави дарують страві італійську чарівність. Чудова закуска для пікніка чи обіду на роботі! Подавайте з кружальцями хрусткого солоного огірка. Смачного!

Чіабата зі свининою

  • Варто спробувати!
  • Швидкий рецепт
  • Візьми на пікнік

Опис:

Чіабата зі свининою – італійський сендвіч з особливою родзинкою. Хрустка скоринка й дивовижний аромат свіжоспеченого хліба бездоганно поєднується з твердим сиром, соковитими томатами і м'ясним стейком. Спеції й трави дарують страві італійську чарівність. Чудова закуска для пікніка чи обіду на роботі! Подавайте з кружальцями хрусткого солоного огірка. Смачного!

Інгредієнти:

30 хвилин, 1 порція

Інгредієнти:

  • чіабата — 1 шт.;
  • кетчуп Торчин® «До шашлику» — 100 г;
  • солоний огірок — 40 г;
  • свинячий ошийок — 150 г;
  • мелений коріандр — 4 г;
  • твердий сир — 40 г;
  • синя цибуля — 30 г;
  • помідор — 60 г;
  • олія;
  • сіль, перець — до смаку;
  • кінза — 10 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Овочі підготувати: нарізати солоний огірок кільцями, помідор — кружальцями, цибулю — півкільцями, сир — пластинками. М’ясо нарізати на стейки, посолити, поперчити, посипати коріандром, трохи змастити кетчупом і дати постояти 10 хвилин.

  • 2

    М’ясо підсмажити до готовності на пательні. Чіабату розрізати вздовж і підрум’янити з внутрішнього боку.

  • 3

    Складаємо сандвіч: на нижній шматок чабати кладемо м’ясо, потім — солоний огірок, помідор, синю цибулю, кінзу, сир і накриваємо верхньою частиною чіабати, змазаною кетчупом.

  • 4

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків