Чізкейк — ТОРЧИН® Існують сотні, якщо не тисячі варіацій цього десерту. Кожна американська господиня має свій рецепт, а деякі навіть зберігаються в найсуворішій таємниці й передаються в спадок. Відкриємо секрет перевіреного рецепта чізкейка, і, може, вам захочеться ним поділитися.

Чізкейк — ТОРЧИН®

Опис:

Існують сотні, якщо не тисячі варіацій цього десерту. Кожна американська господиня має свій рецепт, а деякі навіть зберігаються в найсуворішій таємниці й передаються в спадок. Відкриємо секрет перевіреного рецепта чізкейка, і, може, вам захочеться ним поділитися.

Інгредієнти:

90 хвилин, 6-8 порцій

Інгредієнти:

  • Яйце — 4 шт

  • Майонез Торчин® «Європейський» — 200 г

  • Борошно — 250 г

  • Сир — 800 г

  • Цукор — 250 г

  • Вершки - 120 мл

  • Розпушувач тесту — 5г

  • Ванільний цукор

Покрокова інструкція:

  • 1

    Приготувати тісто: 1 яйце збити з цукром (150 г), додати майонез Торчін® «Європейський» і перемішати. Борошно змішати з розпушувачем і додати в готову масу. Замісити тісто, прибрати в холодильник на 30 хв. Потім викласти його в форму для випікання, змащену олією, розподілити по дну і краях тонким шаром. Поставити в розігріту до 170 ° С духовку на 7 хвилин.

  • 2

    Тим часом зробити сирну масу: перетворити сир в однорідну масу за допомогою блендера, влити збиті вершки, перемішати ще раз блендером до однорідної консистенції. Додати яйця, залишок цукру і ванільний цукор. Перемішати. Сирну масу рівним шаром вилити в готове тісто і поставити в розігріту до 160 ° С духовку на 50 хвилин.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків