Цукіні з індичкою та соусом «Тартар»

Цукіні з індичкою та соусом «Тартар»

  • Варто спробувати!
  • Корисний спосіб приготування
  • Для романтичної вечері

Опис:

Інгредієнти:

40 хв., 2 порції

Інгредієнти:

  • соус Торчин® «Тартар» — 140 г;
  • цукіні — 1 шт.;
  • філе індички — 250 г;
  • чебрець — 2 гілочки;
  • морква — 1 шт.;
  • печериці — 150 г;
  • олія;
  • сіль, перець — до смаку.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Цукіні розрізати навпіл уздовж. Вирізати насіння й м’якуш, зробивши з цукіні човники.

  • 3

    Цибулю, моркву, індичку, гриби нарізати кубиками середнього розміру.

  • 4

    Обсмажити до напівготовності.

  • 5

    Додати чебрець, сіль, перець, соус і м’якуш цукіні.

  • 6

    Викласти в «човники» начинку й запікати 25—30 хвилин у розігрітій духовці за 180 градусів.

  • 7

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків