Дип з кальмара

Дип з кальмара

  • Варто спробувати!
  • Швидкий рецепт
  • Для вечірки
  • Візьми на пікнік
  • Миттєве

Опис:

Інгредієнти:

20 хв., 2 порції

Інгредієнти:

  • майонезний соус Торчин® «З часником» — 150 г;
  • кальмар — 150 г;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • олія — ​​15 мл;
  • біле вино — 50 мл;
  • плавлений сир — 60 г;
  • помідори чері — 6 шт.;
  • куркума — щіпка;
  • чебрець — щіпка;
  • хлібні крихти — 5 г;
  • лимон — 4 часточки;
  • сіль, перець — до смаку.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Кальмара нарізати великими кубиками. Цибулю нарізати дрібними кубиками.

  • 3

    Цибулю смажити з чебрецем на олії, поки не розм’якне. Додати кальмара, помідори, вино й тушкувати 5 хвилин. Посолити, поперчити, вичавити часточку лимона.

  • 4

    Щойно кальмар охолов, помідори відкласти. А все, що залишилося, змішати з крихтами, майонезом і плавленим сиром, збити в блендері до однорідної маси.

  • 5

    Подавати зі шматочками помідора й часточкою лимона до закусок і снеків. Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків