Фіш енд чипс

Фіш енд чипс

  • TOП
  • Швидкий рецепт
  • Для вечірки
  • Візьми на пікнік

Опис:

Інгредієнти:

25 хв., 2 порції

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Європейський» — 4 ст. л.;
  • яблучний оцет — 5 г;
  • сметана — 1 ст. л.;
  • тушка свіжомороженого минтая — 1 шт. (якщо філе, тоді 2 шт.);
  • сіль, перець — до смаку;
  • лимон — 4 часточки;
  • борошно — 5 ст. л.;
  • крохмаль — 4 ст. л.;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • часник — 1 зубок;
  • картопля, зварена в шкірці, — 1 шт.;
  • розмарин — щіпка;
  • сушений кріп — щіпка;
  • крижана вода — 80 мл;
  • олія для смаження — 300 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Минтай розділити на філе за допомогою ложки й ножа (або взяти філе). Посолити, поперчити, змазати 1 ложкою майонезу й подрібненим розмарином, накрити та дати замаринуватися протягом 5 хвилин.

  • 2

    Приготувати кляр із 4 ложок борошна й 4 ложок крохмалю, крижаної води, 2 яєць. Обкачати рибу в борошні. Потім опустити в кляр і відразу — у киплячу олію. Готувати 5-6 хвилин.

  • 3

    На цій олії підсмажити запаніровану картоплю.

  • 4

    Приготувати соус: змішати подрібнений кріп, 3 ложки майонезу, сіль, перець, оцет, сметану.

  • 5

    Викласти картоплю й рибу на пергамент. Подавати з соусом і лимоном. Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків