Французький відкритий пиріг "Кіш" Кіш – це французький відкритий пиріг із різними начинками на пісочному або листковому тісті. Спробуйте приготувати класичний кіш із шинкою, помідорами та шпинатом за нашим рецептом. Апетитна заливка з яєць, майонезу, спецій і тертого сиру – ідеально до обіду або вечері. Експериментуйте з різними начинками!

Французький відкритий пиріг "Кіш"

  • Для вечірки
  • Візьми на пікнік

Опис:

Кіш – це французький відкритий пиріг із різними начинками на пісочному або листковому тісті. Спробуйте приготувати класичний кіш із шинкою, помідорами та шпинатом за нашим рецептом. Апетитна заливка з яєць, майонезу, спецій і тертого сиру – ідеально до обіду або вечері. Експериментуйте з різними начинками!

Інгредієнти:

45 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Шинка – 200 г

  • Сир – 50 г

  • Помідори – 3 шт.

  • Яйця – 3 шт.

  • Майонез Торчин® «Європейський» – 190 г

  • Готове пісочне тісто

  • Шпинат

  • Сіль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Для заливки: збийте 3 яйця з 190 г майонезу Торчин® «Європейський», змішайте з сіллю та перцем за смаком, додайте 50 г тертого сиру.

  • 2

    Пиріг: у заздалегідь змащену вершковим маслом форму для випікання викладіть тісто, на нього шарами: шпинат, шинку, помідори.

  • 3

    Залийте сумішшю.

  • 4

    Випікайте 40 хв при температурі 200 ° С

  • 5

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків