Галантин з овочів під рибою

Галантин з овочів під рибою

  • Варто спробувати!
  • Для романтичної вечері
  • Французька кухня

Опис:

Інгредієнти:

40 хв., 2 порції

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Європейський» — 300 г;
  • желатин — 15 г;
  • вода — 100 мл;
  • картопля — 1 шт.;
  • буряк — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • зелень — 30 г;
  • сіль, перець — до смаку;
  • слабосолона риба (сьомга, макрель) — 200 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Овочі варити до готовності в підсоленій воді. Натерти на тертці.

  • 3

    Желатин залити водою. Розчинити на водяній бані, трохи остудити й змішати з майонезом.

  • 4

    У тертий буряк додаємо майонез і викладаємо перший шар, формуючи прямокутник на харчовій плівці або фользі. Потім у терту моркву додаємо майонез і викладаємо другий шар, потім так само з картоплею — третій шар. Верхній шар — подрібнена зелень з майонезом. Формуємо за допомогою плівки прямокутну форму.

  • 5

    Рибу нарізаємо тоненькими скибочками й обкладаємо з трьох сторін. Загортаємо в плівку (фольгу) і ставимо в холодильник до застигання на 4 години.

  • 6

    Дістаємо, нарізаємо, подаємо. (Таку страву можна зберігати три дні).

  • 7

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків