Рецепти

Гаспачо — Торчин®

Бланшуємо томати, опускаючи їх на 10-15 секунд у киплячу солону воду, а потім — у воду з льодом. Очищаємо їх від шкірки й серцевини. Готуємо ароматне масло з чебрецем, сухим базиліком, часником і сіллю, нагріваючи все на сковорідці.
Подрібнюємо у блендері томати, масло, болгарський перець, прянощі, ріпчасту цибулю, м’якуш хліба, лимонний сік і кетчуп Торчин® «Лагідний» до однорідної маси.
Подаємо з нарізаним кубиками огірком.
Гаспачо — Торчин®
prev
next
Гаспачо — Торчин®

Інгредієнти:

  • Томати — 800 г
  • Ріпчаста цибуля - 90 г
  • Білий хліб — 60 г
  • Болгарський перець — 120 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 120 г
  • Оливкове масло — 90 г
  • Цукор — 12 г
  • Лавровий лист — 1 шт.
  • Лимоний сік — 15 г
  • Часник — 9 г
  • Сіль, перець
  • Чебрець - 3 г
  • Базилік (сухий) — 6 шт.
  • Лимоний сік — 30 г
  • Огірок — 120 г
  1. Бланшуємо томати, опускаючи їх на 10-15 секунд у киплячу солону воду, а потім — у воду з льодом. Очищаємо їх від шкірки й серцевини. Готуємо ароматне масло з чебрецем, сухим базиліком, часником і сіллю, нагріваючи все на сковорідці.
  2. Подрібнюємо у блендері томати, масло, болгарський перець, прянощі, ріпчасту цибулю, м’якуш хліба, лимонний сік і кетчуп Торчин® «Лагідний» до однорідної маси.
  3. Подаємо з нарізаним кубиками огірком.

Традиційна страва іспанської кухні - холодний суп гаспачо - в жарку пору стає інтернаціональним кулінарним бестселером. Простий у приготуванні, прохолодний і ситний томатний суп може стати гарною альтернативою звичайній окрошці. Спробуйте додати кетчуп Торчин® «Лагідний», щоб надати страві більш насичений і пікантний смак.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися