Гороховий суп Смачний та поживний гороховий суп — улюблена страва багатьох українців. Його смак знайомий нам з дитинства. Гороховий суп цінують за легкість у приготуванні та доступність інгредієнтів. Картопля, горох, куряче філе, цибуля, морква та приправа Торчин «10 овочів» — це все, що потрібно для створення шедевру. Приправа від Торчин надає страві більш насиченого смаку та аромату. Подавайте з грінками.

Гороховий суп

  • TOП
  • Швидкий рецепт

Опис:

Смачний та поживний гороховий суп — улюблена страва багатьох українців. Його смак знайомий нам з дитинства. Гороховий суп цінують за легкість у приготуванні та доступність інгредієнтів. Картопля, горох, куряче філе, цибуля, морква та приправа Торчин «10 овочів» — це все, що потрібно для створення шедевру. Приправа від Торчин надає страві більш насиченого смаку та аромату. Подавайте з грінками.

Інгредієнти:

90 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 1 шт

  • Картопля – 2 шт

  • Морква – 1 шт

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт

  • Горох – 300 г

  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ст.л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Горох промити і замочити в холодній воді на 1 годину.

  • 2

    Вимити куряче м'ясо, покласти в каструлю разом з горохом, залити водою та поставити варитися. Коли вода закипить, зняти піну. Варити приблизно 50-60 хвилин.

  • 3

    Цибулю і моркву очистити, цибулю нарізати, моркву натерти на тертці.

  • 4

    Обсмажити на рослинній олії, додати приправу 10 Овочів ® від Торчин ®.

  • 5

    Очистити і нарізати картоплю.

  • 6

    Коли горох звариться, посолити суп, додати картоплю. Довести до кипіння і варити до готовності картоплі.

  • 7

    Перекласти в суп обсмажені цибулю і моркву, ще трохи проварити і вимкнути. Перебити блендером або протерти через сито.

  • 8

    Подавати з сухариками. Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків