Рецепти

Грецька мусака з баклажанами — Торчин®

Цибулю нарізаємо кубиками, смажимо на слабкому вогні. Поки смажиться цибуля, нарізаємо баклажан. Додаємо до цибулі баклажан, спеції та вино, тушкуємо.
 Додаємо кетчуп Торчин® «Лагідний». Викладаємо у форму шарами: томати, рибу і тертий сир.
Запікаємо при 200 °С 20 хвилин. Смачного!
Грецька мусака з баклажанами — Торчин®
prev
next
Грецька мусака з баклажанами — Торчин®
60 хв
2

Інгредієнти:

  • Біла риба — 300 г
  • Зелений горошок — 60 г
  • Ріпчаста цибуля — 60 г
  • Біле вино — 20 г
  • Томати — 300 г
  • Твердий сир — 30 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 100 г
  • Соняшникова олія — 20 г
  • Часник — 10 г
  • Сіль, перець
  • Мускатний горіх

Мусака з баклажанів — ідеальна страва для застілля у великій компанії. Вона має давнє грецьке коріння і багату історію. Завдяки додаванню кетчупу Торчин® «Лагідний» мусака набуває насиченого смаку й апетитного аромату. Смачного!

  1. Цибулю нарізаємо кубиками, смажимо на слабкому вогні. Поки смажиться цибуля, нарізаємо баклажан. Додаємо до цибулі баклажан, спеції та вино, тушкуємо.
  2. Додаємо кетчуп Торчин® «Лагідний». Викладаємо у форму шарами: томати, рибу і тертий сир.
  3. Запікаємо при 200 °С 20 хвилин.
  4. Смачного!
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися