Грецька мусака з баклажанами — Торчин® Мусака з баклажанів — ідеальна страва для застілля у великій компанії. Вона має давнє грецьке коріння і багату історію. Завдяки додаванню кетчупу Торчин® «Лагідний» мусака набуває насиченого смаку й апетитного аромату. Смачного!

Грецька мусака з баклажанами — Торчин®

  • Варто спробувати!

Опис:

Мусака з баклажанів — ідеальна страва для застілля у великій компанії. Вона має давнє грецьке коріння і багату історію. Завдяки додаванню кетчупу Торчин® «Лагідний» мусака набуває насиченого смаку й апетитного аромату. Смачного!

Інгредієнти:

60 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Біла риба — 300 г
  • Зелений горошок — 60 г
  • Ріпчаста цибуля — 60 г
  • Біле вино — 20 г
  • Томати — 300 г
  • Твердий сир — 30 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 100 г
  • Соняшникова олія — 20 г
  • Часник — 10 г
  • Сіль, перець
  • Мускатний горіх

Покрокова інструкція:

  • 1

    Цибулю нарізаємо кубиками, смажимо на слабкому вогні. Поки смажиться цибуля, нарізаємо баклажан. Додаємо до цибулі баклажан, спеції та вино, тушкуємо.

  • 2
    Додаємо кетчуп Торчин® «Лагідний». Викладаємо у форму шарами: томати, рибу і тертий сир.
  • 3
    Запікаємо при 200 °С 20 хвилин.
  • 4
    Смачного!

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків