Грецький салат— ТОРЧИН® У Греції цей салат називають сільським, адже для його приготування використовують продукти, що трапляються в кожному грецькому селі. А головна його особливість (крім заправки з майонезом Торчин® «Європейський») — це крупно нарізані інгредієнти, які надають салату характерний колорит і неповторний свіжий смак.

Грецький салат— ТОРЧИН®

Опис:

У Греції цей салат називають сільським, адже для його приготування використовують продукти, що трапляються в кожному грецькому селі. А головна його особливість (крім заправки з майонезом Торчин® «Європейський») — це крупно нарізані інгредієнти, які надають салату характерний колорит і неповторний свіжий смак.

Інгредієнти:

10 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Огірок— 1 шт.
  • Болгарський перець — 1 шт.
  • Помідор — 1 шт.
  • Зелена цибуля— 2 пера
  • Сир фета — 100 г
  • Майонез Торчин® «Європейський» —2 ст. л.
  • Базилік — 10 г
  • Маслини — 20 г
  • Йогурт — 1 ст. л.
  • Соль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Овочі і сир фета нарізати середнім кубиком, зелена цибуля - пір'ям, базилік - порвати, маслини - розрізати на половинки.

  • 2

    Змішати майонез з йогуртом і заправити цим соусом салат.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків