Грибний крем-суп Коли потрібно швидко приготувати смачний та ситний обід, у пригоді стане рецепт грибного крем-супу. Підсмажені з цибулею шматочки печериць, спеції, трави та ніжні вершки — це класичне поєднання інгредієнтів! Приправа Торчин® «10 овочів» надасть страві насиченого овочевого смаку та аромату. Будьте певні: від крем-супу з печерицями не відмовиться жоден, навіть найвибагливіший, гурман! Смачного!

Грибний крем-суп

Опис:

Коли потрібно швидко приготувати смачний та ситний обід, у пригоді стане рецепт грибного крем-супу. Підсмажені з цибулею шматочки печериць, спеції, трави та ніжні вершки — це класичне поєднання інгредієнтів! Приправа Торчин® «10 овочів» надасть страві насиченого овочевого смаку та аромату. Будьте певні: від крем-супу з печерицями не відмовиться жоден, навіть найвибагливіший, гурман! Смачного!

Інгредієнти:

45 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Картопля – 2 шт
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Печериці – 300 г
  • Масло вершкове – 25 г
  • Вершки 20% - 200 мл
  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ст.л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Картоплю очищуємо, нарізаємо кубиками, заливаємо водою та ставимо варитися.

  • 2

    Додаємо приправу 10 Овочів ® від Торчин ®.

  • 3

    На пательні розтоплюємо вершкове масло та підсмажуємо до золотистого кольору цибулю.

  • 4

    Потім нарізаємо великими шматочками гриби і додаємо до цибулі.

  • 5

    Підсмажені цибулю з грибами відправляємо в каструлю з готовою картоплею і ще трохи варимо, періодично помішуючи.

  • 6

    Зливаємо бульйон, а картопляно-грибну масу збиваємо блендером.

  • 7

    Вводимо вершки і добре все перемішуємо. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків