Гриль-Стейк на кістці Плануєте пікнік? Спробуйте приготувати стейк на кості за нашим рецептом. Соковите та ароматне м'ясо з димком, підсмажене на грилі – чудова альтернатива вже звичним шашликам. Доповніть смакову композицію нашим пікантним кетчупом Торчин® «Карі». Його легка гостринка, багатий смак спецій та прянощів нададуть страві справжнього східного відтінку.

Гриль-Стейк на кістці

  • TOП

Опис:

Плануєте пікнік? Спробуйте приготувати стейк на кості за нашим рецептом. Соковите та ароматне м'ясо з димком, підсмажене на грилі – чудова альтернатива вже звичним шашликам. Доповніть смакову композицію нашим пікантним кетчупом Торчин® «Карі». Його легка гостринка, багатий смак спецій та прянощів нададуть страві справжнього східного відтінку.

Інгредієнти:

2,5 години, 2 порції

Інгредієнти:

  • Стейк на кістці – 2 шт
  • Рослинна олія – 3 ст л
  • Часник – 2 зубка
  • Сіль – за смаком
  • Кетчуп Карі Торчин – 100 гр
  • Спеції
  • Овочі для грилю: кабачок, перець, цибуля, помідор

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі необхідні інгредієнти.

  • 2

    М’ясо поколоти виделкою і злегка відбити.

  • 3

    Натерти часником та полити олією. Розтерти, накрити кришкою та сховати на 2 години в холодильник.

  • 4

    Нарізати овочі: кабачок, цибулю, помідор, перець. Змазати їх олією зі спеціями.

  • 5

    На розігрітому грилі готувати стейк та овочі з обох сторін по 5-6 хвилин.

  • 6

    Подавати з кетчупом «Карі» Торчин. Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків