Гріссіні — ТОРЧИН® Тонкі хлібні палички, які можна побачити на столі майже в кожному італійському ресторані. Чудовий замінник соломки з магазину або доповнення до домашніх соусів і паштетів.

Гріссіні — ТОРЧИН®

Опис:

Тонкі хлібні палички, які можна побачити на столі майже в кожному італійському ресторані. Чудовий замінник соломки з магазину або доповнення до домашніх соусів і паштетів.

Інгредієнти:

45 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Яйце — 4 шт.
  • Майонез Торчин® «Європейський» — 200 г
  • Борошно — 250 г
  • Цукор — 250 г
  • Розпушувач тесту - 5г
  • Велика сіль-50 г

Покрокова інструкція:

  • 1

    1 яйце збити з цукром (150 г), додати майонез Торчін® «Європейський», перемішати.

  • 2
    Борошно змішати з розпушувачем і додати в готову масу. Замісити тісто. Прибрати його в холодильник на 30 хвилин.
  • 3
    Потім розкачати, пересипавши крупною сіллю.
  • 4
    Розрізати тісто на смужки і скрутити їх у формі паличок.
  • 5
    Викласти гриссини на деко і поставити в розігріту до 170 ° С духовку на 7-10 хвилин. Смачного!

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків