Гуляш угорський — Торчин® Гуляш — гордість угорської кухні, ситна, пряна й дуже смачна страва. Особливий секрет нашого рецепту — у додаванні кетчупу Торчин® «З паприкою». Він подарує гуляшу насичений відтінок, апетитний аромат і пікантний смак. За традицією його готують для великих сімейних вечерь — спробуйте й ви!

Гуляш угорський — Торчин®

Опис:

Гуляш — гордість угорської кухні, ситна, пряна й дуже смачна страва. Особливий секрет нашого рецепту — у додаванні кетчупу Торчин® «З паприкою». Він подарує гуляшу насичений відтінок, апетитний аромат і пікантний смак. За традицією його готують для великих сімейних вечерь — спробуйте й ви!

Інгредієнти:

60 хвилин, 1 порція

Інгредієнти:

  • Ріпчаста цибуля - 50 г

  • Яловичина —120 г

  • Картопля — 100 г

  • Болгарський перець — 60 г

  • Хліб — 30 г

  • Бланшовані томати- 80 г

  • Кетчуп Торчин® «З паприкою» — 50 г

  • Часник — 5 г

  • Кмин

  • Зелень

  • Сіль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Овочі і м'ясо нарізаємо брусочками. Обсмажуємо м'ясо з цибулею і часником. Додаємо болгарський перець, картопля і спеції. Готуємо 5-10 хвилин. Додаємо кетчуп Торчин® «З паприкою», трохи води і хліб. Млоїмо під закритою кришкою 25-30 хвилин.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків