Густий суп з беконом і квасолею Давно знайома перша страва - у новій інтерпретації! Ми пропонуємо доповнити її беконом та свіжою кінзою. Ви отримаєте неповторний смак і неперевершений аромат зелені. Густий квасолевий суп з беконом готується з обов’язковим додаванням томатного соку, помідорів та спецій. За допомогою цих інгредієнтів страва стає більш насиченою. Додайте приправу “10 Овочів”, щоб максимально розкрити потенціал усіх компонентів.

Густий суп з беконом і квасолею

  • Максимальна енергія
  • Ситна страва

Опис:

Давно знайома перша страва - у новій інтерпретації! Ми пропонуємо доповнити її беконом та свіжою кінзою. Ви отримаєте неповторний смак і неперевершений аромат зелені. Густий квасолевий суп з беконом готується з обов’язковим додаванням томатного соку, помідорів та спецій. За допомогою цих інгредієнтів страва стає більш насиченою. Додайте приправу “10 Овочів”, щоб максимально розкрити потенціал усіх компонентів.

Інгредієнти:

90 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Ріпчаста цибуля — 50 г
  • Картопля — 50 г
  • Квасоля — 100 г
  • Помідор — 100 г
  • Томатний сік — 70 г
  • Вода — 200 мл
  • Бекон — 90 г
  • Кіндза — 5 г
  • Олія — ​​15 мл
  • Приправа «10 овочів» — ½ чайної ложки

Покрокова інструкція:

  • 1
    Відварити квасолю. Не зливаючи відвар, дати прохолонути й потовкти виделкою.
  • 2
    Цибулю, бекон і картоплю порізати кубиками середнього розміру й пасерувати на олії до готовності.
  • 3
    Додати томатний сік, помідор (порізаний на 4 частини), квасолю, 200 г квасоляного відвару, приправу й варити 10 хвилин.
  • 4
    Подаючи на стіл, додати кіндзу.

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків