Рецепти

Харчо від Торчин®

Всі спеції перемелює в ступці з часником і перцем чилі. Додаємо спеції, пасеровані овочі, кетчуп Торчин® «Лагідний», соєвий соус.
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Томати і сливи очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками. Кладемо томати і сливи, даємо постояти 10-15 хв.
Варимо картоплю і рис в бульйоні до напівготовності.
При подачі посипаємо рубаною зеленню.
Готуємо яловичий бульйон.
Моркву і цибулю натираємо на тертці і пасеруємо в маслі.
Харчо — Торчин®
prev
next
Харчо — Торчин®
120 хв
6

Ингредиенты:

  • Говядина — 174 г
  • Бульон — 1050 г
  • Пропаренный рис — 30 г
  • Картофель — 60 г
  • Сливы — 60 г
  • Томат конкассе, без серединки — 45 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 45 г
  • Лук — 36 г
  • Морковь — 36 г
  • Соевый соус — 15 г
  • Сливочное масло — 30 г
  • Лимон — 75 г
  • Душистый перец — 2 горошины
  • Молотая паприка — 3 г
  • Чеснок — 3 г
  • Перец чили — 3 г
  • Тимьян — 2 г
  • Соль, перец — по вкусу
  • Хмели-сунели — 6 г
  • Кинза
  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
  2. Готуємо яловичий бульйон.
  3. Моркву і цибулю натираємо на тертці і пасеруємо в маслі.
  4. Варимо картоплю і рис в бульйоні до напівготовності.
  5. Всі спеції перемелює в ступці з часником і перцем чилі. Додаємо спеції, пасеровані овочі, кетчуп Торчин® «Лагідний», соєвий соус.
  6. Томати і сливи очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками. Кладемо томати і сливи, даємо постояти 10-15 хв.
  7. При подачі посипаємо рубаною зеленню.

Цей суп відомий майже кожному з нас із дитинства. Скуштувавши його одного разу, дуже складно забути багатий на спеції гострий і пряний смак. У харчо досить багато інгредієнтів, але нехай це вас не лякає: освоївши цей рецепт, ви сміливо зможете повторити його багато разів, кожного разу вдосконалюючись.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися