Ингредиенты:
- Говядина — 174 г
- Бульон — 1050 г
- Пропаренный рис — 30 г
- Картофель — 60 г
- Сливы — 60 г
- Томат конкассе, без серединки — 45 г
- Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 45 г
- Лук — 36 г
- Морковь — 36 г
- Соевый соус — 15 г
- Сливочное масло — 30 г
- Лимон — 75 г
- Душистый перец — 2 горошины
- Молотая паприка — 3 г
- Чеснок — 3 г
- Перец чили — 3 г
- Тимьян — 2 г
- Соль, перец — по вкусу
- Хмели-сунели — 6 г
- Кинза
- Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
- Готуємо яловичий бульйон.
- Моркву і цибулю натираємо на тертці і пасеруємо в маслі.
- Варимо картоплю і рис в бульйоні до напівготовності.
- Всі спеції перемелює в ступці з часником і перцем чилі. Додаємо спеції, пасеровані овочі, кетчуп Торчин® «Лагідний», соєвий соус.
- Томати і сливи очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками. Кладемо томати і сливи, даємо постояти 10-15 хв.
- При подачі посипаємо рубаною зеленню.
Цей суп відомий майже кожному з нас із дитинства. Скуштувавши його одного разу, дуже складно забути багатий на спеції гострий і пряний смак. У харчо досить багато інгредієнтів, але нехай це вас не лякає: освоївши цей рецепт, ви сміливо зможете повторити його багато разів, кожного разу вдосконалюючись.