Харчо — Торчин® Цей суп відомий майже кожному з нас із дитинства. Скуштувавши його одного разу, дуже складно забути багатий на спеції гострий і пряний смак. У харчо досить багато інгредієнтів, але нехай це вас не лякає: освоївши цей рецепт, ви сміливо зможете повторити його багато разів, кожного разу вдосконалюючись.

Харчо — Торчин®

  • Варто спробувати!

Опис:

Цей суп відомий майже кожному з нас із дитинства. Скуштувавши його одного разу, дуже складно забути багатий на спеції гострий і пряний смак. У харчо досить багато інгредієнтів, але нехай це вас не лякає: освоївши цей рецепт, ви сміливо зможете повторити його багато разів, кожного разу вдосконалюючись.

Інгредієнти:

120 хвилин, 6 порцій

Інгредієнти:

  • Яловичина — 174 г
  • Бульйон — 1050 г
  • Пропарений рис — 30 г
  • Картопля — 60 г
  • Сливи — 60 г
  • Томат конкассе, без серединки — 45 г
  • Кетчуп Торчин® «Чилі» — 45 г
  • Цибуля — 36 г
  • Моркова — 36 г
  • Соевий соус — 15 г
  • Вершкове масло — 30 г
  • Лимон — 75 г
  • Душистий перець — 2 горошини
  • Молота паприка — 3 г
  • Часник — 3 г
  • Перець чилі — 3 г
  • Чебрець - 2 г
  • Сіль, перець - за смаком
  • Хмелі-сунелі — 6 г
  • Кінза

Покрокова інструкція:

  • 1

    Готуємо яловичий бульйон. Картопля і сливи нарізаємо середніми кубиками. Моркву і цибулю натираємо на тертці і пасеруємо в маслі. Томати очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками. Всі спеції перемелює в ступці з часником і перцем чилі. Варимо картоплю і рис в бульйоні до напівготовності. Додаємо спеції, пасеровані овочі, кетчуп Торчін® «Чилі», соєвий соус. Кладемо томати і даємо постояти 10-15 хв. При подачі посипаємо рубаною зеленню.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків