Гашбраун

Гашбраун

  • Варто спробувати!
  • Максимальна енергія
  • Ситна страва
  • Страва вихідного дня

Опис:

Інгредієнти:

40 хв., 2 порції

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 2 ст. л.;
  • картопля — 500 г;
  • борошно — 3 ст. л.;
  • сіль, перець — до смаку;
  • сушений часник — ½ ч. л.;
  • олія для смаження — 150 г.
  • Соус «Гірчичний айолі» — 80 г:
  • гірчиця Торчин® «Діжонська» — 1 ст. л.;
  • майонез Торчин® «Європейський» — 2 ст. л.;
  • сушений часник — ½ ч. ложки;
  • сіль — 1 г;
  • перець — щіпка;
  • лимонний сік — ½ ч. ложки;
  • білий хрін — ½ ч. ложки.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Картоплю почистити. Натерти на дрібній корейській тертці.

  • 3

    Залити холодною водою, змінювати воду кожні 5 хвилин (тричі).

  • 4

    Злити воду, трохи відтиснути. Додати борошно, сіль, перець, майонез, сушений часник. Замісити тісто.

  • 5

    На розігріту сковороду вливаємо олію й починаємо смажити гашбраун, формуючи руками прямокутну форму. Обсмажуємо в олії з обох боків по 3-4 хвилини й знімаємо на серветку.

  • 6

    Для соусу «Гірчичний айолі» змішати всі інгредієнти до однорідності.

  • 7

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків