Хек з томатами Запечений хек - дієтична риба з гармонічним смаком. Готова страва дуже ніжна, легка й соковита. Ми розповімо, як приготувати хека так, щоб він розкрив увесь свій потенціал. Секрет - у додаванні кислих інгредієнтів: лимону та помідорів. А для чудового аромату - приправа Торчин “10 Овочів” із сушеними травами, яскравими шматочками овочів та прянощами. Запечений хек у фользі - дуже домашня страва, яка сподобається навіть дітям. Чудовий варіант для сімейної вечері у рибний четвер. Спробуйте!

Хек з томатами

  • Варто спробувати!
  • Швидкий рецепт
  • Корисний спосіб приготування
  • Для романтичної вечері

Опис:

Запечений хек - дієтична риба з гармонічним смаком. Готова страва дуже ніжна, легка й соковита. Ми розповімо, як приготувати хека так, щоб він розкрив увесь свій потенціал. Секрет - у додаванні кислих інгредієнтів: лимону та помідорів. А для чудового аромату - приправа Торчин “10 Овочів” із сушеними травами, яскравими шматочками овочів та прянощами. Запечений хек у фользі - дуже домашня страва, яка сподобається навіть дітям. Чудовий варіант для сімейної вечері у рибний четвер. Спробуйте!

Інгредієнти:

15 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Хек філе – 1 шт.
  • Помідор черрі - 150 гр.
  • Олія соняшникова - 40 гр.
  • Лимон - ½ шт.
  • Приправа «10 овочів» - 1 ч. Л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Приправу змішати з маслом і лимонним соком.

  • 2

    Натерти цією сумішшю філе риби.

  • 3

    Додати помідори, пів лимона.

  • 4

    Запікати в розігрітій духовці при температурі 240 градусів, протягом 10 хвилин.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків