Генд-рол зі слабосолоною рибою

Генд-рол зі слабосолоною рибою

  • Швидкий рецепт
  • Для вечірки
  • Азіатська кухня

Опис:

Інгредієнти:

35 хв., 5 штук

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Європейський» — 100 г;
  • філе слабосолоної червоної риби — 200 г;
  • свіжий огірок — 2 шт.;
  • кріп — 10 г;
  • листки салату — 5 шт.;
  • норі (водорості) — 5 шт. (половинок);
  • лимон — ½ шт.
  • Рис:
  • круглий рис — 100 г;
  • вода — 250 мл;
  • яблучний оцет — 20 г;
  • білий винний оцет — 20 г;
  • сіль — щіпка;
  • цукор — 20 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі інгредієнти.

  • 2

    Рис ретельно промити 2-3 рази. Варити до готовності. Приготувати заправу, змішавши два види оцту, сіль, цукор до повного розчинення (можна трохи підігріти). Заправити рис і вимішати ретельно дерев’яною лопаткою.

  • 3

    Огірок, рибу нарізати кубиками та змішати з подрібненим кропом і майонезом.

  • 4

    Узяти один листок норі жорстким боком до себе, розгорнути до себе правим краєм на 45 градусів. Узяти кульку рису (приблизно 50 г) і викласти в лівому куті у формі трикутника.

  • 5

    Потім, поклавши листочок салату, згорнути в конус, залишивши вгорі місце на начинку.

  • 6

    Викласти начинку в конус. Подавати, прикрасивши лимоном.

  • 7

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків