Індійський салат з коренеплодів і спецій масала — Торчин® Варто тільки промовити «Індія», як ви вже відчуваєте неповторний запах спецій. Це країна зі своєю унікальною атмосферою, філософією й кухнею. Здивуйте своїх близьких незвичайним теплим салатом на вечерю. Він може стати як гарніром, так і основною стравою, особливо якщо ви дотримуєтеся правил здорового харчування або не їсте м’яса й риби.

Індійський салат з коренеплодів і спецій масала — Торчин®

  • Швидкий рецепт

Опис:

Варто тільки промовити «Індія», як ви вже відчуваєте неповторний запах спецій. Це країна зі своєю унікальною атмосферою, філософією й кухнею. Здивуйте своїх близьких незвичайним теплим салатом на вечерю. Він може стати як гарніром, так і основною стравою, особливо якщо ви дотримуєтеся правил здорового харчування або не їсте м’яса й риби.

Інгредієнти:

50 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Корінь селери— 100 г
  • Картопля— 100 г
  • Морква— 100 г
  • Буряк — 50 г
  • Зелень, сіль, перець
  • До соусу:Кетчуп Торчин® «До шашлику» — 4 ст. л.
  • Спеція гарам масала
  • Кінза
  • М'ята
  • Петрушка
  • Часник

Покрокова інструкція:

  • 1

    Для соуса: все ингредиенты смешать в блендере или покрошить с добавлением кетчупа Торчин® «До шашлику».

  • 2

    Овочі очистити, нарізати великими кубиками, замаринувати в соусі. Запікати в духовці під фольгою при температурі 180-200 ° С 20-25 хвилин. При подачі рясно посипати зеленню.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків