Іспанська тортилья Настав час приготувати яскраву страву сонячної Іспанії - тортилью! Вона проста у приготуванні та складається з трьох інгредієнтів, які точно є у вашому холодильнику. Не бійтеся експериментувати. Простота приховує неймовірний результат - ця ситна та яскрава картопляна запіканка принесе вам славу справжнього кулінара!

Іспанська тортилья

  • Італійська кухня

Опис:

Настав час приготувати яскраву страву сонячної Іспанії - тортилью! Вона проста у приготуванні та складається з трьох інгредієнтів, які точно є у вашому холодильнику. Не бійтеся експериментувати. Простота приховує неймовірний результат - ця ситна та яскрава картопляна запіканка принесе вам славу справжнього кулінара!

Інгредієнти:

25 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Картопля - 500 г

  • Перець солодкий - 2 шт

  • Часник - 1 шт

  • Кабачки - 150 г

  • Помідори - 200 г

  • Курячі яйця - 5 шт

  • Петрушка - 30 г

  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1 ст. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Очищену та нарізану тонкими шматочками картоплю обсмажте близько 10 хвилин на розігрітій пательні, постійно помішуючи.

  • 2

    Очистіть перець від насіння та наріжте кубиками.

  • 3

    Додайте у пательню перець, подрібнений часник і пасеруйте все близько 5 хвилин.

  • 4

    Додайте нарізані кубиками помідори та кабачки.

  • 5

    У окремій тарілці злегка збийте виделкою яйця із дрібно нарізаною зеленню.

  • 6

    Для більш насиченого смаку та аромату ми додамо 1 ст. л. універсальної приправи Торчин® «10 Овочів», яка містить всі необхідні спеції для нашої страви.

  • 7

    Коли картопля стане м’якою, вилийте збиті яйця у пательню. Помішувати більше не потрібно.

  • 8

    Почекайте, коли тортилья підсмажиться знизу на невеликому вогні, а потім переверніть її за допомогою тарілки і підсмажте з іншого боку.

  • 9

    Нехай смакує!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків