Рецепти

Італійський суп з фрикадельками

Італійський суп з фрикадельками
Італійський суп з фрикадельками
Італійський суп з фрикадельками
Італійський суп з фрикадельками
Італійський суп з фрикадельками
Італійський суп з фрикадельками
prev
next
Італійський суп з фрикадельками

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 120 г;
  • морква — 40 г;
  • цибуля ріпчаста — 20 г;
  • картопля — 90 г;
  • ріжки – 50 г;
  • паста – 50 г;
  • помідор – 100 г;
  • вершки – 10 г;
  • зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) — 10 г;
  • приправа Торчин «10 овочів» — ½ ч. л.;
  • сіль, перець — за смаком;
  • вода — 500 г.

Суп з фрикадельками – мабуть, найбільше цей суп люблять діти. Особливо ніжні фрикадельки. А приготувати його дуже просто – скористуйтесь рецептом від Торчин і насолоджуйтесь всією родиною!

  1. Приготуйте конкасе із помідорів: для цього помідори надріжте крестиком, залийте окропом і залиште на 30 секунд – перекладіть у холодну воду.
  2. Зніміть шкірку, розріжте на 4 частини, видаліть серцевину та наріжте кубиками.
  3. Поріжте куряче філе та цибулю. Покладіть у блендер, додайте приправу Торчин «10 овочів» і вершки – подрібніть до однорідності.
  4. Із отриманної масси сформуйте фрикадельки.
  5. Моркву наріжте кружальцями, картоплю – кубиками.
  6. Перекладіть овочі в каструлю з гарячою водою, додайте приправу Торчин «10 овочів».
  7. Коли вода в каструлі закипить, покладіть фрикадельки. Знову доведіть суп до кипіння і варіть 5 хвилин.
  8. Потім додайте ріжки і ще проваріть.
  9. Суп з фрикадельками готовий!

Подавайте суп відразу, додавши в кожну тарілку конкасе з помідорів і прикрасивши зеленню. Смачного!

Цікаві варіанти супів з фрикадельками

Суп з фрикадельками кожен готує на свій смак. Крім базових інгредієнтів: картоплі, моркви та цибулі, можна додати: макарони, крупи (манну, рисову, гречану, кукурудзяну), овочі (болгарський перець, свіжу або консервовану кукурудзу, стручкову квасолю, капусту, кабачок). А також фрикадельки можуть бути не тільки з куриці, а й з індички, свинини, телятини.

Лайфхак від Торчин: зробіть заготовку з фрикаделек і заморозьте – так ви зекономите час на приготування супу. Просто покладіть під час приготування необхідну кількість заморожених фрикаделек і проваріть їх з рештою інгредієнтів.

Ми підібрали для вас кілька цікавих варіантів:

  1. Сирний суп з фрикадельками. Готується буквально на 2 хвилини довше звичайного. Водночас смак виходить ніжним і вершковим. Просто додайте упаковку плавленого сиру, натертого на великій тертці, за 2–3 хвилини до готовності страви, після чого ретельно перемішайте.
  2. Суп із яєчно-сметанною заправкою. Вона зробить страву густішою. Збийте вінчиком 2 яйця і 3 ст.л. сметани, додайте столову ложку борошна і знову ретельно перемішайте. Влийте заправку в суп, перемішайте і готуйте ще 1–2 хвилини.
  3. Томатний суп з фрикадельками. До основи покладіть свіжі помідори, болгарський перець і кабачки – це додасть супу смаку та аромату.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися