Італійський суп з фрикадельками Суп з фрикадельками - традиційна сімейна страва італійців. Відмітна особливість супу: конкасе - ошпарені помідори без шкірки. Поєднання всіх інгредієнтів - курячого філе, вершків, овочів і приправ - робить страву неймовірно ароматною. Тут є все: і легка кислинка, і вершкова бархатистість, і тонка гострота спецій. У кожній маленькій фрикадельці ховається безліч смаків. Спробуйте приготувати італійський суп з фрикадельками! Наваристий, ситний, ароматний. Справжній смак Італії в кожній тарілці!

Італійський суп з фрикадельками

  • Варто спробувати!
  • Корисний спосіб приготування
  • Ситна страва
  • Італійська кухня
  • Страва вихідного дня

Опис:

Суп з фрикадельками - традиційна сімейна страва італійців. Відмітна особливість супу: конкасе - ошпарені помідори без шкірки. Поєднання всіх інгредієнтів - курячого філе, вершків, овочів і приправ - робить страву неймовірно ароматною. Тут є все: і легка кислинка, і вершкова бархатистість, і тонка гострота спецій. У кожній маленькій фрикадельці ховається безліч смаків. Спробуйте приготувати італійський суп з фрикадельками! Наваристий, ситний, ароматний. Справжній смак Італії в кожній тарілці!

Інгредієнти:

45 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 120 г
  • Морква — 40 г
  • Вода — 500 мл
  • Картопля — 90 г
  • Паста — 50 г
  • Помідор — 100 г
  • Ріпчаста цибуля — 20 г
  • Вершки — 10 г
  • Кріп — 10 г
  • Приправа «10 овочів» — ½ ч. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Готування конкасе: надрізати шкірку на помідорах. Покласти помідори в окріп на 30 с, відтак дістати їх і дати охолонути в холодній воді. Зняти шкірку.

  • 2

    Курку нарізати кубиками та подрібнити в кутері, додавши вершки, цибулю і щіпку приправи.

  • 3

    Нарізати картоплю кубиками середнього розміру, а моркву — кружальцями й відварити до напівготовності. Додати тюфтельки та решту приправи.

  • 4

    Варити 5 хвилин і додати пасту.

  • 5

    Подаючи на стіл, додати конкасе та кріп.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків