Кабачки по-італійському Зелені цукіні, соковиті томати, ніжна моцарела, солоні оливки - справжнє італійське поєднання! Ми пропонуємо витончений та простий у приготуванні рецепт кабачків по-італійськи. Цукіні запаніруйте у борошні та обсмажте для отримання хрусткої скоринки. Поєднайте із овочами і сиром та не забудьте про краплю оливкової олії. Насолоджуйтеся стравами Середземної кухні у себе вдома! Мінімальні витрати часу - й італійська вечеря готова!

Кабачки по-італійському

  • Вегетаріанська страва
  • Для романтичної вечері
  • Літня страва
  • Італійська кухня

Опис:

Зелені цукіні, соковиті томати, ніжна моцарела, солоні оливки - справжнє італійське поєднання! Ми пропонуємо витончений та простий у приготуванні рецепт кабачків по-італійськи. Цукіні запаніруйте у борошні та обсмажте для отримання хрусткої скоринки. Поєднайте із овочами і сиром та не забудьте про краплю оливкової олії. Насолоджуйтеся стравами Середземної кухні у себе вдома! Мінімальні витрати часу - й італійська вечеря готова!

Інгредієнти:

25 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Кабачок — 1 шт.
  • Помідори — 2 шт.
  • Сир моцарела — 100 г
  • Борошно — 2 столові ложки
  • Яйця — 2 шт.
  • Зелена цибуля — 10 г
  • Оливки — 20 г
  • Олія — 50 г
  • Приправа «10 овочів» — 1 чайна ложка

Покрокова інструкція:

  • 1
    Кабачок нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см. Обкачати в борошні, а відтак у збитому яйці з додаванням приправи. Обсмажити з обох боків на олії до золотистої скоринки.
  • 2
    Нарізати моцарелу й помідори кружальцями.
  • 3
    Викласти почергово кружальця кабачка й помідорів, моцарелу, оливки, посипати цибулею і полити олією.

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків