Кабачкова ікра - ТОРЧИН® Не тільки смачна, а й корисна закуска - кабачкова ікра, якій можна радувати близьких цілий рік. У кожної господині свій секрет приготування кабачкової ікри. Торчін® готовий поділитися своїм секретом приготування смачної кабачкової ікри. Отже, готуємо!

Кабачкова ікра - ТОРЧИН®

Опис:

Не тільки смачна, а й корисна закуска - кабачкова ікра, якій можна радувати близьких цілий рік. У кожної господині свій секрет приготування кабачкової ікри. Торчін® готовий поділитися своїм секретом приготування смачної кабачкової ікри. Отже, готуємо!

Інгредієнти:

60 хвилин, 8 порцій

Інгредієнти:

  • Кабачки - 2 кг
  • Заправка для супу Торчин® «Овочева з болгарським перцем» - 1 пачка
  • Часник - 1 гол.
  • Вершкове масло - 0,5 пачки (100 г)
  • Цукор - 1 ст. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Кабачки порізати і перемолоти в м'ясорубці. Викладіть кабачки в форму для гасіння і додайте заправку. Потім накрийте все кришкою і доведіть до кипіння. Після додайте вершкове масло для більш ніжного смаку і протушкувати близько 40 хв. Коли страва буде майже готовим, додайте до нього дрібно нарізаний часник. Для того, щоб зробити закрутку на зиму, необхідно додати оцет і закатати в банки.

  • 2

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків