Картопля по-сільському Картопля — одна з улюблених страв усіх українців. Пропонуємо спробувати дуже простий у готуванні та апетитний рецепт. Його секрет у змішуванні солодкуватої гірчиці «Американської» з пікантною «Міцною» і додаванні майонезу Торчин®, які роблять картоплю хрусткою та пряною. Найголовніше, така страва підійде як для родинної вечері, так і для святкового застілля.

Картопля по-сільському

  • Українська кухня

Опис:

Картопля — одна з улюблених страв усіх українців. Пропонуємо спробувати дуже простий у готуванні та апетитний рецепт. Його секрет у змішуванні солодкуватої гірчиці «Американської» з пікантною «Міцною» і додаванні майонезу Торчин®, які роблять картоплю хрусткою та пряною. Найголовніше, така страва підійде як для родинної вечері, так і для святкового застілля.

Інгредієнти:

90 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Гірчиця «Американська» від Торчин® — 70 г
  • Гірчиця «Міцна» від Торчин® — 70 г
  • Майонез «Європейський» від Торчин® — 50 г
  • Чебрець — 10 г
  • Карі — ½ ч. л.
  • Коріандр — ½ ч. л.
  • Сіль, перець — до смаку
  • Картопля — 700 г

Покрокова інструкція:

  • 1

    Гірчицю змішайте з майонезом, чебрецем, сіллю й перцем.

  • 2

    Картоплю (неочищену) наріжте скибками та перемішайте в соусі.

  • 3

    Випікайте 80-90 хвилин за температури 150-160 градусів.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків