Картопляна запіканка з беконом Гратен – не що інше, як проста картопляна запіканка у французькій кухні! Для картопляної запіканки по-прованськи інгредієнти завжди під рукою. Прованська кухня відома своїми вишуканими рецептами зі звичних продуктів, а також акцентом на сезонних овочах. Якщо прохолодно – саме час приготувати цю просту, але ситну страву з картоплі та бекону.

Картопляна запіканка з беконом

  • Для вечірки

Гратен – не що інше, як проста картопляна запіканка у французькій кухні! Для картопляної запіканки по-прованськи інгредієнти завжди під рукою. Прованська кухня відома своїми вишуканими рецептами зі звичних продуктів, а також акцентом на сезонних овочах. Якщо прохолодно – саме час приготувати цю просту, але ситну страву з картоплі та бекону.

Ингридиенты:

25 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Шинка – 200 г

  • Картопля – 1,5 кг

  • Майонез Торчин® «Європейський» – 300 г

  • Часник – 1 шт.

  • Сир – 120 г

  • Сіль, перець

Пошаговая инструкция:

  • 1

    У форму для випікання викладіть кількома шарами: картоплю, нарізану часточками, часник, шинку, сіль, перець.

  • 2

    Змастіть майонезом Торчин® «Європейський», повторіть ще шар і посипте тертим сиром.

  • 3

    Випікайте 40 хв при температурі 200° С.

  • 4

    Bon Appétit!




ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків