Картопляний салат Картопляний салат дуже полюбляють у Німеччині. Але й українці не відмовляться від ситної страви з ковбасками, приправами та маринованим огірком. Особливо, якщо додати до салату смажену золотисту цибульку й терпку гірчицю. А для свіжості - рукола. Дуже ситно та неймовірно смачно! Вам більше не треба придумувати на вечерю “перше” і “друге”. У цій страві є все: овочі, м’ясо, зелень, соус. Ваші рідні оцінять!

Картопляний салат

  • Максимальна енергія
  • Для романтичної вечері
  • Ситна страва

Опис:

Картопляний салат дуже полюбляють у Німеччині. Але й українці не відмовляться від ситної страви з ковбасками, приправами та маринованим огірком. Особливо, якщо додати до салату смажену золотисту цибульку й терпку гірчицю. А для свіжості - рукола. Дуже ситно та неймовірно смачно! Вам більше не треба придумувати на вечерю “перше” і “друге”. У цій страві є все: овочі, м’ясо, зелень, соус. Ваші рідні оцінять!

Інгредієнти:

30 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Картопля — 240 г
  • Ковбаски — 100 г
  • Рукола — 30 г
  • Мариновані огірки — 60 г
  • Ріпчаста цибуля — 80 г
  • Олія — 60 г
  • Гірчиця — 20 г
  • Мед — 20 г
  • Приправа «10 овочів» — ½ столової ложки

Покрокова інструкція:

  • 1
    Відварити картоплю, обчистити від шкірки й нарізати часточками.
  • 2
    Цибулю нарізати півкільцями й пасерувати на олії до золотистого кольору. Відтак зняти з вогню, змішати з гірчицею, медом, олією та приправою «10 овочів».
  • 3
    Ковбаски нарізати кубиками й підсмажити з картоплею, додати маринований огірок.
  • 4
    Викласти на тарілку, полити цибульною заправою й посипати руколою.

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків