Картопляний салат з яйцями й беконом

Картопляний салат з яйцями й беконом

  • Варто спробувати!
  • Швидкий рецепт
  • Для романтичної вечері
  • Ситна страва
  • Святкова страва

Опис:

Інгредієнти:

30 хв., 2 порції

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Європейський» — 4 ст. л.;
  • паприка — 1 ч. л.;
  • листки салату — 120 г;
  • бекон — 60 г;
  • свіжоморожена кукурудза — 80 г;
  • картопля, зварена в шкірці, — 200 г;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • помідори чері — 50 г;
  • білі сухарики — 25 г;
  • сіль, перець — до смаку;
  • м’ята — 3 листочки.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі інгредієнти.

  • 2

    Бекон нарізати середніми кубиками, яйця відварити круто й нарізати часточками, картоплю та помідори нарізати часточками.

  • 3

    Підсмажити в беконі картоплю до рум’яної скоринки. Додати до них кукурудзу.

  • 4

    Змішати подрібнену м’яту й паприку.

  • 5

    Заправити всі інгредієнти, посолити й поперчити. Перед подаванням викласти на листки салату.

  • 6

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків