Каша пшоняна з тельбухами (банош) — Торчин® Немає нічого смачнішого за правильно приготовану пшоняну кашу з ароматними й рум’яними курячими тельбухами. Обсмажені у вершковому маслі тельбухи й цибуля нададуть страві неповторного аромату, а кетчуп Торчин® «До шашлику» зробить кашу ніжною й розсипчастою.

Каша пшоняна з тельбухами (банош) — Торчин®

Опис:

Немає нічого смачнішого за правильно приготовану пшоняну кашу з ароматними й рум’яними курячими тельбухами. Обсмажені у вершковому маслі тельбухи й цибуля нададуть страві неповторного аромату, а кетчуп Торчин® «До шашлику» зробить кашу ніжною й розсипчастою.

Інгредієнти:

40-45 хвилин, 1 порція

Інгредієнти:

  • Тельбухи — 100 г

  • Пшоно — 100 г

  • Ріпчасту цибулю - 30 г

  • Кетчуп Торчин® «До шашлику» — 50 г

  • Петрушка

  • Кінза

  • Сіль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Цибулю порізати кубиками і томити на вершковому маслі. Додати тельбухи і підсмажити з двох сторін. Додати спеції, кетчуп Торчін® «До шашлика», трохи води. Всипати пшоно і готувати до готовності під закритою кришкою. Перед подачею посипати зеленню.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків