Кебаб у піті з томатно-медовим соусом Багата кухня Сходу подарувала світові легендарну й особливу страву — кебаб. Якщо вам до смаку насичені, пряні страви, покуштуйте кебаб у піті з томатно-медовим соусом. Приготований на основі кетчупів від Торчин® і меду, гостро-солодкий соус гарантує страві неперевершений, оригінальний і витончений смак.

Кебаб у піті з томатно-медовим соусом

  • Швидкий рецепт
  • Максимальна енергія
  • Для вечірки
  • Візьми на пікнік
  • Ситна страва

Опис:

Багата кухня Сходу подарувала світові легендарну й особливу страву — кебаб. Якщо вам до смаку насичені, пряні страви, покуштуйте кебаб у піті з томатно-медовим соусом. Приготований на основі кетчупів від Торчин® і меду, гостро-солодкий соус гарантує страві неперевершений, оригінальний і витончений смак.

Інгредієнти:

25 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Фарш:
  • Фарш із яловичини — 450 г
  • Фарш із курячого філе — 150 г
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт.
  • Сіль — 6 г (лайфхак: 10 г солі на кг фаршу жирністю не більше ніж 10%)
  • Мелений чорний перець — 2 г
  • Мелений кумін — 2 г
  • Кіндза — 10 г
  • Олія для смаження — 40 г
  • Соус:
  • Кетчуп «Чилі» від Торчин® — 80 г
  • Кетчуп «До шашлику» від Торчин® — 80 г
  • Солоні огірки — 100 г
  • Мед — 40 г
  • Кіндза — 5 г
  • Синя цибуля — 1 шт.
  • Для подання:
  • Піта/лаваш — 2 шт.
  • Огірок — 1 шт.
  • Сир сулугуні — 60 г

Покрокова інструкція:

  • 1

    Фарш: змішайте посічену яловичину з дрібно нарізаною цибулею, кіндзою та подрібненим у блендері курячим філе. Додайте сіль, перець, кумін. Трохи змочивши фарш водою, сформуйте ковбаски на шпажці.

  • 2

    Соус: солоний огірок і синю цибулю наріжте середніми кубиками, додайте кетчупи, мед і нарізану зелень.

  • 3

    Ковбаски обсмажте з усіх боків до рум’яної кірочки.

  • 4

    У піту покладіть тертий сир і кебаб. Накривши кришкою, підрум’яньте на сковороді з двох боків. Подавайте, поливши соусом і посипавши зеленню.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків