Кіш-лорен Кіш – відкритий французький пиріг, котрий дарує можливість насолоджуватися багатством кольорів своєї начинки. Ідеальний варіант класичного закусочного пирога на основі тонкого тіста з великою кількістю овочевої начинки. Він дозволить здивувати ваших гостей апетитним зовнішнім виглядом і неповторним ароматом. Головний компонент - заливка, яку ми приготуємо з овочевою приправою, щоб надати Кішу пікантного смаку.

Кіш-лорен

Опис:

Кіш – відкритий французький пиріг, котрий дарує можливість насолоджуватися багатством кольорів своєї начинки. Ідеальний варіант класичного закусочного пирога на основі тонкого тіста з великою кількістю овочевої начинки. Він дозволить здивувати ваших гостей апетитним зовнішнім виглядом і неповторним ароматом. Головний компонент - заливка, яку ми приготуємо з овочевою приправою, щоб надати Кішу пікантного смаку.

Інгредієнти:

45 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Вершкове масло - 100 г

  • Яйце куряче - 5 шт

  • Вершки 10-11% - 200 мл

  • Кабачки - 200 г

  • Борошно пшеничне - 200 г

  • Буженина - 300 г

  • Петрушка – 30 г

  • Помідор - 100 г

  • Зелена цибуля - 15 г

  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1 ч. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Заморожене масло подрібнити разом з борошном у блендері до утворення однорідної маси.

  • 2

    Додайте яйце та 1-2 ст. л. крижаної води.

  • 3

    Готове тісто накрийте плівкою і перемістіть до холодильника.

  • 4

    Поки тісто охолоджується, пасеруйте нарізані кубиками кабачки 5-10 хвилин.

  • 5

    Наріжте шинку і помідори кубиками, дрібно поріжте петрушку і часник.

  • 6

    Розкатайте тісто та викладіть його у відповідну форму для випікання, проколовши його у декількох місцях виделкою.

  • 7

    Поставте у морозилку на 15 хвилин.

  • 8

    Готуємо заливку: Змішуємо 4 яйця з вершками та додаємо 1 чайну ложку універсальної приправи Торчин® «10 Овочів» для пікантного смаку і збалансованого аромату.

  • 9

    Форму з охолодженим тістом поставте у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин, щоб воно підсохло та майже дійшло до готовності.

  • 10

    На готову основу викладайте шар шинки, кабачки, помідор, зелень та залийте овочевою сумішшю.

  • 11

    Запікайте кіш приблизно 30-40 хвилин на 180 градусах.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків