Інгредієнти:
- Вершкове масло - 100 г
- Яйце куряче - 5 шт
- Вершки 10-11% - 200 мл
- Кабачки - 200 г
- Борошно пшеничне - 200 г
- Буженина - 300 г
- Петрушка – 30 г
- Помідор - 100 г
- Зелена цибуля - 15 г
- Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1 ч. л.
- Заморожене масло подрібнити разом з борошном у блендері до утворення однорідної маси.
- Додайте яйце та 1-2 ст. л. крижаної води.
- Готове тісто накрийте плівкою і перемістіть до холодильника.
- Поки тісто охолоджується, пасеруйте нарізані кубиками кабачки 5-10 хвилин.
- Наріжте шинку і помідори кубиками, дрібно поріжте петрушку і часник.
- Розкатайте тісто та викладіть його у відповідну форму для випікання, проколовши його у декількох місцях виделкою.
- Поставте у морозилку на 15 хвилин.
- Готуємо заливку: Змішуємо 4 яйця з вершками та додаємо 1 чайну ложку універсальної приправи Торчин® «10 Овочів» для пікантного смаку і збалансованого аромату.
- Форму з охолодженим тістом поставте у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин, щоб воно підсохло та майже дійшло до готовності.
- На готову основу викладайте шар шинки, кабачки, помідор, зелень та залийте овочевою сумішшю.
- Запікайте кіш приблизно 30-40 хвилин на 180 градусах.
Кіш – відкритий французький пиріг, котрий дарує можливість насолоджуватися багатством кольорів своєї начинки. Ідеальний варіант класичного закусочного пирога на основі тонкого тіста з великою кількістю овочевої начинки. Він дозволить здивувати ваших гостей апетитним зовнішнім виглядом і неповторним ароматом. Головний компонент - заливка, яку ми приготуємо з овочевою приправою, щоб надати Кішу пікантного смаку.