Рецепти

Кіш-лорен

Заморожене масло подрібнити разом з борошном у блендері до утворення однорідної маси. Додайте яйце та 1-2 ст. л. крижаної води. Готове тісто накрийте плівкою і перемістіть до холодильника.
Поки тісто охолоджується, пасеруйте нарізані кубиками кабачки 5-10 хвилин. Наріжте шинку і помідори кубиками, дрібно поріжте петрушку і часник.
Розкатайте тісто та викладіть його у відповідну форму для випікання, проколовши його у декількох місцях виделкою. Поставте у морозилку на 15 хвилин.
Готуємо заливку: Змішуємо 4 яйця з вершками та додаємо 1 чайну ложку універсальної приправи Торчин® «10 Овочів» для пікантного смаку і збалансованого аромату. Форму з охолодженим тістом поставте у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин, щоб воно підсохло та майже дійшло до готовності.
На готову основу викладайте шар шинки, кабачки, помідор, зелень та залийте овочевою сумішшю. Запікайте кіш приблизно 30-40 хвилин на 180 градусах.
Кіш-лорен
prev
next
Кіш-лорен

Інгредієнти:

  • Вершкове масло - 100 г
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Вершки 10-11% - 200 мл
  • Кабачки - 200 г
  • Борошно пшеничне - 200 г
  • Буженина - 300 г
  • Петрушка – 30 г
  • Помідор - 100 г
  • Зелена цибуля - 15 г
  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1 ч. л.
  1. Заморожене масло подрібнити разом з борошном у блендері до утворення однорідної маси.
  2. Додайте яйце та 1-2 ст. л. крижаної води.
  3. Готове тісто накрийте плівкою і перемістіть до холодильника.
  4. Поки тісто охолоджується, пасеруйте нарізані кубиками кабачки 5-10 хвилин.
  5. Наріжте шинку і помідори кубиками, дрібно поріжте петрушку і часник.
  6. Розкатайте тісто та викладіть його у відповідну форму для випікання, проколовши його у декількох місцях виделкою.
  7. Поставте у морозилку на 15 хвилин.
  8. Готуємо заливку: Змішуємо 4 яйця з вершками та додаємо 1 чайну ложку універсальної приправи Торчин® «10 Овочів» для пікантного смаку і збалансованого аромату.
  9. Форму з охолодженим тістом поставте у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин, щоб воно підсохло та майже дійшло до готовності.
  10. На готову основу викладайте шар шинки, кабачки, помідор, зелень та залийте овочевою сумішшю.
  11. Запікайте кіш приблизно 30-40 хвилин на 180 градусах.

Кіш – відкритий французький пиріг, котрий дарує можливість насолоджуватися багатством кольорів своєї начинки. Ідеальний варіант класичного закусочного пирога на основі тонкого тіста з великою кількістю овочевої начинки. Він дозволить здивувати ваших гостей апетитним зовнішнім виглядом і неповторним ароматом. Головний компонент - заливка, яку ми приготуємо з овочевою приправою, щоб надати Кішу пікантного смаку.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися