Інгредієнти:
- Сухарики — 25 г
- Молоко — 500 г
- Гарбуз — 500 г
- Імбир — 16 г
- Соєвий соус Торчин® «Імбирний смак» — 60 г
- Оливкова олія — 20 г
- Часник — 1 зубчик
- У глибокій сковороді на оливковій олії обсмажте до рум’яної скоринки гарбуз із імбиром і часником.
- Додайте до гарбуза молоко і варіть його до готовності під закритою кришкою.
- Збийте все блендером і заправте соєвим соусом Торчин® «Імбирний смак». Страва готова для подавання!
Якщо вам імпонує пікантна китайська кухня, то кисло-солодкий суп по-шанхайському стане ідеальним варіантом для оригінального та простого в приготуванні обіду. Шанхайці вважають, що родзинка страви — у поєднанні кислого, солодкого та гострого. Цього можна досягти завдяки додаванню соєвого соусу Торчин® «Імбирний смак». Суп матиме ароматний, пікантний, насичений і незабутній смак. Скуштуйте та перевірте самі!