Кисло-солодкий суп по-шанхайськи Якщо вам імпонує пікантна китайська кухня, то кисло-солодкий суп по-шанхайському стане ідеальним варіантом для оригінального та простого в приготуванні обіду. Шанхайці вважають, що родзинка страви — у поєднанні кислого, солодкого та гострого. Цього можна досягти завдяки додаванню соєвого соусу Новаро® «З імбиром». Суп матиме ароматний, пікантний, насичений і незабутній смак. Скуштуйте та перевірте самі!

Кисло-солодкий суп по-шанхайськи

Опис:

Якщо вам імпонує пікантна китайська кухня, то кисло-солодкий суп по-шанхайському стане ідеальним варіантом для оригінального та простого в приготуванні обіду. Шанхайці вважають, що родзинка страви — у поєднанні кислого, солодкого та гострого. Цього можна досягти завдяки додаванню соєвого соусу Новаро® «З імбиром». Суп матиме ароматний, пікантний, насичений і незабутній смак. Скуштуйте та перевірте самі!

Інгредієнти:

30 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Сухарики — 25 г
  • Молоко — 500 г
  • Гарбуз — 500 г
  • Імбир — 16 г
  • Соєвий соус Новаро® «З імбиром» — 60 г
  • Оливкова олія — ​​20 г
  • Часник — 1 зубчик

Покрокова інструкція:

  • 1

    У глибокій сковороді на оливковій олії обсмажте до рум’яної скоринки гарбуз із імбиром і часником.

  • 2

    Додайте до гарбуза молоко і варіть його до готовності під закритою кришкою.

  • 3

    Збийте все блендером і заправте соєвим соусом Новаро® «З імбиром». Страва готова для подавання!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків