Консервовані помідори з Чилі від Торчин®  Консервовані помідори з кетчупом – новий сучасний рецепт консервування томатів. Приготуйте маринад за нашим рецептом та потіште близьких неймовірно ароматними помідорами із пікантно-солодким смаком. Родзинка – кетчуп Торчин® “Чилі” – густе томатне пюре з гострим каєнським перцем та духмяними спеціями.  

Консервовані помідори з Чилі від Торчин®

Опис:

 Консервовані помідори з кетчупом – новий сучасний рецепт консервування томатів. Приготуйте маринад за нашим рецептом та потіште близьких неймовірно ароматними помідорами із пікантно-солодким смаком. Родзинка  кетчуп Торчин® “Чилі”  густе томатне пюре з гострим каєнським перцем та духмяними спеціями.

 

Інгредієнти:

1 година, 1 порція

Інгредієнти:

  • На 5 літрових банок: Кетчуп Чилі Торчин - 450 гр
  • Вода - 7 стаканів
  • Оцет яблучний - 1 стакан
  • Цукор - 1,5 стакана
  • Сіль – 2 ст ложки
  • Листя вишні, кропу, смородини, перець горошком - за смаком та наявністю
  • Помідори 3 кг

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі необхідні інгредієнти.

  • 2

    Простерилізувати банки.

  • 3

    Помістити в кожну банку 3 горошини перцю, гілочку кропу, по листику смородини та вишні, щільно укласти помідори.

  • 4

    Приготувати розсіл. Змішати: кетчуп, воду, оцет, цукор, сіль в каструлі. Закип’ятити. Паралельно поставити закипати водяну баню (каструлю з водою) для стерилізації.

  • 5

    Як тільки розсіл закипить, розлити його в банки, щоб помідори повністю покрило.

  • 6

    Закатати та накрити теплою ковдрою.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків