Гарбузовий крем-суп стане яскравою та смачною сторінкою у вашому кулінарному досвіді. Використайте майонез Торчин® «Європейський» для запікання гарбуза – тоді основний інгредієнт страви збереже весь свій багатий смак, який буде доповнено ніжністю та м'якістю. Спробуйте!
Інгредієнти:
Гарбуз – 450 г
Вершки – 240 г
Молоко – 210 г
Майонез Торчин® «Європейський» – 90 г
Насіння гарбузове – 15 г
Сіль – 9 г
Цукор – 6 г
Карі, чебрець, коріандр, перець чорний – по 3 г
Гарбуз очистити та замаринувати у майонезі Торчин® «Європейський» і запікати, посипавши чебрецем, при температурі 180° С.
Спеції потовкти у ступці з гірчицею.
Готовий гарбуз перемолоти у блендері зі спеціями, вершками та молоком.
Довести у каструлі до кипіння.
При подачі посипати страву гарбузовим насінням.