Крем-суп зі шпинатом Шпинатний крем-суп – гордість французької кухні. І не дивно, що ця страва поєднала у собі максимум смаку та користі. Використайте майонез Торчин® «Делікатесний», аби надати легкості вашій страві. М’який та ніжний вершковий смак супу задовольнить найвибагливішого гурмана. Спробуйте!

Крем-суп зі шпинатом

Опис:

Шпинатний крем-суп – гордість французької кухні. І не дивно, що ця страва поєднала у собі максимум смаку та користі. Використайте майонез Торчин® «Делікатесний», аби надати легкості вашій страві. М’який та ніжний вершковий смак супу задовольнить найвибагливішого гурмана. Спробуйте!

Інгредієнти:

30 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Бульйон овочевий або курячий – 630 г

  • Шпинат заморожений – 381 г

  • Майонез Торчин® «Делікатесний» – 240 г

  • Вершки – 240 г

  • Куряче філе – 180 г

  • Хліб білий – 45 г

  • Соєвий соус – 15 г

  • Цукор – 6 г

  • Перець чорний, часник сушений, коріандр – по 3 г

Покрокова інструкція:

  • 1

    Куряче філе замаринувати в соєвому соусі зі спеціями на 20 хв і запекти до готовності.

  • 2

    Відварити шпинат у курячому бульйоні або воді.

  • 3

    Додати спеції, вершки і готувати ще 5 хв.

  • 4

    Потім збити у блендері з майонезом Торчин® «Делікатесний».

  • 5

    Спечену курку нарізати пластинами і викласти зверху на готову страву при подачі.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків