Крем-суп зі шпинатом Шпинатний крем-суп – гордість французької кухні. І не дивно, що ця страва поєднала у собі максимум смаку та користі. Використайте майонез Торчин® «Делікатесний», аби надати легкості вашій страві. М’який та ніжний вершковий смак супу задовольнить найвибагливішого гурмана. Спробуйте!

Крем-суп зі шпинатом

  • Вітамінна бомба
  • Вегетаріанська страва

Опис:

Шпинатний крем-суп – гордість французької кухні. І не дивно, що ця страва поєднала у собі максимум смаку та користі. Використайте майонез Торчин® «Делікатесний», аби надати легкості вашій страві. М’який та ніжний вершковий смак супу задовольнить найвибагливішого гурмана. Спробуйте!

Інгредієнти:

30 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Бульйон овочевий або курячий – 630 г
  • Шпинат заморожений – 381 г
  • Майонез Торчин® «Делікатесний» – 240 г
  • Вершки – 240 г
  • Хліб білий – 45 г
  • Перець чорний, часник сушений, коріандр – по 3 г

Покрокова інструкція:

  • 1

    Відварити шпинат у курячому / овочевому бульйоні або воді (10 хв). Додати спеції, вершки і готувати ще 5 хв.

  • 2

    Потім збити у блендері з додаванням майонезу Торчин® «Делікатесний».

  • 3

    На готову страву викласти хрумкі сухариками. Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків