Креветки під соусом Торчин® "Тартар" Спагеті з креветками особливо добре смакують із вершковим соусом Торчин® «Тартар». Спробуйте урізноманітнити будь-які інші макарони на ваш смак морепродуктами, заправивши блюдо соусом Торчин® «Тартар» зі шматочками маринованих огірків – відчуйте себе справжнім французом!

Креветки під соусом Торчин® "Тартар"

Опис:

Спагеті з креветками особливо добре смакують із вершковим соусом Торчин® «Тартар». Спробуйте урізноманітнити будь-які інші макарони на ваш смак морепродуктами, заправивши блюдо соусом Торчин® «Тартар» зі шматочками маринованих огірків – відчуйте себе справжнім французом!

Інгредієнти:

60 хвилин, 3 порції

Інгредієнти:

  • Креветки королівські – 8 шт. (або 400 г звичайних креветок)
  • Спагетті – 300 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Соус Торчин® «Тартар»
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Базилік

Покрокова інструкція:

  • 1

    На розігріту сковорідку додайте вершкове масло та подрібнений часник.

  • 2

    Як тільки масло розтопиться, додайте креветки.

  • 3

    Побризкайте лимонним соком і обсмажте протягом 5 хв свіжі креветки. Якщо ви використовуєте заморожені відварені креветки, обсмажте протягом 3 хвилин.

  • 4

    Відваріть спагетті.

  • 5

    До спагетті додайте соус Торчин® «Тартар», а зверху викладіть креветки.

  • 6

    Присипте свіжою зеленню.

  • 7

    Також можете подавати креветки окремо, просто з ніжним соусом «Тартар».


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків